Si hi ha COPE, no hi ha creu

Correu enviat a: particular@arqbcn.org
A la atenció del Excm. i Rvdm. Mons. Lluís Martínez Sistach, Arquebisme de Barcelona,

[@more@]

El meu nom és Jordi Jordi, amb DNI 55.555.555 i em dirigeixo a vostè com a responsable màxim de la diòcesi per comunicar-li que, un any més, deixaré en blanc la casella 105 del IRPF.

El motiu d’aquesta decisió reflexionada és el manteniment a la COPE d’un missatge clarament ofensiu pels catalans, fals, i contrari a l’evangeli. Donat que les motivacions cristianes no semblen suficients com perquè la Conferencia Episcopal Española i les diòcesis, titulars majoritaris de la cadena, posin fi a aquest tipus de missatge anticristià, i aprofitant que el nou model de finançament de l’Església Catòlica em permet finalment decidir què vull fer amb les meus diners, li comunico que jo NO aportaré ni un cèntim més pel manteniment de l’Església Catòlica mentre aquesta situació es mantingui.

Així mateix, l’informo que miraré de difondre aquest missatge i postura entre amics i companys, amb l’esperança que el que no ha aconseguit la responsabilitat cristiana ho pugui aconseguir la caiguda de les aportacions.

Sense més particular, s’acomiada ben atentament,

Jordi Jordi
PS1: El nom i les dades han estat alterades. Ep, que esteu en un bloc anònim !

PS2: Si voleu comprovar el tipus de missatges que es donen des de la COPE, podeu consultar aquí.

PS3: Si malgrat tot penseu que l’església de base fa una bona feina social i desitgeu col·laborar-hi, us suggereixo adreçar-vos a CÀRITAS o altres entitats similars.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Si hi ha COPE, no hi ha creu

  1. “el que no ha aconseguit la responsabilitat cristiana ho pugui aconseguir la caiguda de les aportacions.”

    amén

  2. Mery Cherry, amén!

    Tirai, a l’església de base hi ha gent que fa molt bona feina. És com una gran ONG.

    AhSe, el “tio” treballa en una emissora que ÉS propietat de l’església catòlica. Sobre el que pot aportar l’església catòlica a la humanitat… Crec que ho podríem, estendre a la majoria de religions. Fins ara han aportat més guerres i dolor que res més, però en la seva base hi ha potencial per fer un món millor. A més, si es comparen les religions, ens adonarem que el seus missatges de base són més compartir del que podria semblar. El problema, sovint, és com ho interpreta la jerarquia…

Els comentaris estan tancats.